L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com
Coș cumpărături
Coș cumpărături
L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com

Categorii produse

Monet Gold 24K Dark Grey
Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

     Vă propunem un pix extravagant, un accesoriu de scris de înaltă calitate din colecția Monet Gold !

     Culoarea dark grey lucios contrastează perfect cu accesoriile metalice, placate cu aur de 24K, un metal care inspiră și scoate în evidență grija cu care a fost construit fiecare element al acestui pix de lux.

     Conceput special pentru a putea fi personalizat, acest pix a fost perfect finisat înainte de glazurare, astfel ca prin gravură să se obțină o culoare metalică care să se asorteze perfect cu accesoriile aurite.

     În acest fel înscripționarea personalizării prin gravură laser, executată cu multă grijă și pricepere de specialiștii noștri nu doar că va fi nemuritoare dar va fi și perfect armonizată cu designul acestui pix de senzație.

     Pentru o experiență absolut perfectă pixul conține o mină Parker de cea mai bună calitate care nu va dezamăgi în ceea ce privește fluiditatea scrisului și durata de viață a acesteia.

     Potrivit atât pentru colecția personală cât și pentru a face un cadou deosebit unei persoane pe care o apreciezi, vine cu o cutie de prezentare care scoate în evidență calitatea și valoarea obiectului pe care îl conține.

     Cu un exterior îmbracat în piele ecologică, o culoare asortată cu glazura pixului, un design minimalist deosebit, închidere magnetică și o cutie interioară din catifea în culori contrastante arată încă odata atenția la detalii și valoarea acestui set.

     Și pentru că dorim să evidențiem în mod deosebit calitatea superioară a acestui produs vă oferim 12 luni de garanție, prin înlocuire cu un produs nou, pentru orice defect de fabricație !

 

Culoare disponibilă: Dark grey.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse