L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com
Coș cumpărături
Coș cumpărături
L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com

Categorii produse

pixuri cu stampila

IVP Pens - Instrumente de scris cu personalitate!

IVP Pens este un magazin online de pixuri și stilouri. Aici veți găsi una dintre cele mai variate game de modele de pixuri și stilouri personalizate, inclusiv gama de lux Parker și Picasso.

Toate pixurile și stilourile pot fi personalizate prin gravură laser sau print UV, cu logo-ul sau textul dorit, calitatea fiind una premium, statisfăcând și cei mai exigenți clienți.

Oferta noastră include și stilouri cu peniță placată cu aur de 22k sau pixuri cu accesorii placate cu aur prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems).

Cauti pixuri, stilouri, creioane mecanice, accesorii sau orice lucru care are legătura cu scrisul? Pe ivppens.ro găsesti cea mai variată gamă de articole de la producători de top, cum ar fi: Parker, Picasso, Colorissimo, Inoxocrom, etc. la cel mai bun raport calitate/pret.

Descoperă acum gama completă de instrumente de scris pe ivppens.ro.

Un instrument de scris personalizat reprezintă o alegere elegantă pentru promovarea calității oferite de compania ta. Materialele promoționale din această categorie pot fi personalizate pe corpul instrumentelor de scris, iar la cerere, personalizarea poate fi realizată și pe cutia în care acestea sunt livrate.

Avem inclusă în oferta noastră și seturi de instrumente de scris ce pot fi încadrate cu succes în categoria obiectelor promoționale premium. Seturile sunt formate din pixuri și stilouri de lux, rollere, creioane mecanice etc. Fiecare set vine ambalat într-o cutie sau într-un etui ce poate avea diverse forme sau culori.

Un pix personalizat cu logo si slogan poate fi folosit cu succes de catre toti cei din cadrul unei companii, poate fi oferit la conferinte sau targuri, insa, in momentul in care se doreste introducerea unor instrumente de scris in cadrul cadourilor corporate, recomandam realizarea unor seturi de pixuri personalizate.

IVP Pens - Cea mai variată gamă de intrumente de scris, ce pot fi personalizate prin gravură laser sau print UV la o calitate extraordinară!

Cele mai vizitate produse