L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com
Coș cumpărături
Coș cumpărături
L - V | 08:30 - 16:30L - V | 08:30 - 16:30
Contact: 0773.772.772Contact: 0773.772.772
ivppens@gmail.comivppens@gmail.com

Categorii produse

Monet Gold 24K Slim Orange
Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

     Vă propunem un pix extravagant, un accesoriu de scris de înaltă calitate din colecția Monet Gold Slim, un design mai fluid, ceva mai subțire pentru cei care apreciază calitatea, designul modern și ergonomia la un accesoriu de lux.

     Culoarea orange lucios contrastează perfect cu accesoriile metalice, placate cu aur de 24K, un metal care inspiră și scoate în evidență grija cu care a fost construit fiecare element al acestui instrument de scris.

     Conceput special pentru a putea fi personalizat, acest pix a fost perfect finisat înainte de glazurare, astfel ca prin gravură să se obțină o culoare metalică care sa se asorteze perfect cu accesoriile aurite.

     În acest fel inscripționarea personalizării prin gravură laser, executată cu multă grijă și pricepere de specialiștii noștrii nu doar că va fi nemuritoare dar va fi și perfect armonizatș cu designul acestui pix de senzație.

     Pentru o experiență absolut perfectă pixul conține o mină Parker de cea mai buna calitate care nu va dezamăgi în ceea ce privește fluiditatea scrisului și durata de viață a acesteia.

     Potrivit atât pentru colecția personală cât și pentru a face un cadou deosebit unei persoane pe care o apreciezi, vine cu o cutie de prezentare care scoate în evidență calitatea și valoarea obiectului pe care îl conține.

     Cu un exterior îmbrăcat în piele ecologică, o culoare asortată cu glazura pixului, un design minimalist deosebit, închidere magnetică și o cutie interioară din catifea în culori contrastante arată înca odata atenția la detalii și valoarea acestui set.

     Și pentru că dorim să evidențiem în mod deosebit calitatea superioară a acestui produs vă oferim 12 luni de garanție, prin înlocuire cu un produs nou, pentru orice defect de fabricație.

 

Culoare disponibilă: Portocaliu.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse